0924-53 29 29 info@nmi-ab.se

Isolering med cellulosa lösull i vindsbjälklag Kiruna

Under veckan har vi besökt Kiruna. Vi lastade “lilla lastbilen” med isoleringsmaskin och reste iväg mot Kiruna. Då vi har ett kallförråd med isolering i Kiruna är det snabba och enkla resor för lite mindre jobb. Annars är det inga problem att färdas med lastbilen när det blir större objekt

 

Vi samarbetar med många hustillverkare och mindre byggföretag från Umeå till Kiruna. Är det så att ni har ett projekt ni behöver hjälp med tveka inte att kontakta oss !

 

 

 

Kiruna

Christian och Mats har idag med “lilla” lastbilen varit och besökt fina Kiruna och isolerat ett vindsbjälklag på 400 millimeter med cellulosaisolering. När du isolerar med cellulosa förebygger du problem med fukt och samtidigt får fastigheten ett fantastiskt bra isoleringsmaterial med otroliga egenskaper och isolervärde

 

Konvektion

Här går Konvektion från varma till kalla sidan väldigt långsamt. Denna film visa att cellulosan är brandsäker och har en bra isolerande effekt. Ena filmen är med papper och den andra är med träfiberisolering, båda materialen har ungefär samma goda egenskaper. 

Här är några tillbehör ni hittar på vårt systerbolag Norrbottens Byggvaror

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss

Kontakta oss eller kom förbi oss i Råneå

Lappviksvägen 25,
955 31 Råneå

info@nmi-ab.se